Over ons

Distributeur
voor de Benelux
van
Kawasaki robots

Al 31 jaar, sinds de oprichting in 1992, is RFA de exclusieve distributeur van Kawasaki robots voor de Benelux. RFA betrekt de industriële robots van de Europese vestiging van Kawasaki Heavy Industrie LtD. Door de voortdurende opleiding van haar medewerkers biedt RFA deskundige ondersteuning aan de gebruikers van Kawasaki robots. Het preventief onderhoud aan de robots wordt door RFA's monteurs verzorgd. Bij storingen kunnen de gebruikers van Kawasaki robots rekenen op de gespecialiseerde technici van RFA.

Ons RFA Team

Team RFA

RFA is een dynamisch familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Er wordt veel waarde gehecht aan harmonieuze samenwerking met elkaar, leveranciers en klanten. RFA's medewerkers hebben veel gedelegeerde verantwoordelijkheid en worden geacht zelfstandig verstandige beslissingen te nemen. RFA streeft ernaar weloverwogen te werken en zorgvuldig om te gaan met mensen, relaties, tijd en middelen. RFA's beleid is om te streven naar een optimale werkomgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Naast het leveren van standaard Kawasaki robots aan Systeemintegratoren verzorgt RFA ook de ontwikkeling, het installeren en het programmeren van sleutelklare beladingsrobots voor bewerkingsmachines en robotpalletisers in eindverpakkingslijnen.