RFA-JobEdit

RFA-JobEdit

New product

RFA-JobEdit software set voor Robotloaders, bestaande uit:

  • 1 Licentie RFA-JobEdit software
  • 1 Dag uitleg en instructie

 

More details

More info

RFA-JobEdit software voor Robotloaders

Bij het laden van werkstukpallets in CNC machines komt het vaak voor dat niet alle pallets in een productierun hetzelfde werkstuk bevatten. Op het moment dat de robot een pallet in de machine laadt is het belangrijk dat de CNC bewerkingsmachine het juiste bewerkingsprogramma uit gaat voeren.

De RFA-JobEdit software is een uitbreiding op de RFA-Pallet software. De gebruiker wordt in staat gesteld een takenlijst op te stellen. Voor iedere taak wordt aangegeven welke pallet geladen moet worden en welk bewerkingsprogramma hierbij uitgevoerd moet worden. De volgorde en taken worden visueel weergegeven in het schematisch weergegeven magazijn en de takenlijst. Een tijdsindicatie wordt gegeven van de complete lijst waardoor de planning wordt vereenvoudigd.
Het bij een taak behorende CNC bewerkingsprogramma wordt via TCP/IP naar de machine verzonden of het programma in het geheugen wordt geactiveerd.

Met de RFA-JobEdit software, die op een tablet-pc (exclusief) draait, kan de operator de volgorde van de pallets eenvoudig en snel instellen, zonder dat er programmeerkennis benodigd is.

Door RFA-JobEdit in te zetten wordt de machine automatisering nog flexibeler. De robot en machine worden nu optimaal benut door gemengd te produceren.
Omdat er een grote verscheidenheid aan machines en processen is past RFA de software steeds aan het specifieke project aan.

De robot wordt eenvoudig en snel ingesteld door enkele tikken op het touch-screen van de tablet-pc met RFA-JobEdit software. Door de eenvoudige menu’s is het bedieningsgemak optimaal.

RFA-JobEdit is gemaakt voor situaties waarbij pallets met verschillende werkstukken in de machine geladen worden en het selecteren van de bijbehorende  bewerkingsprogramma's op de machine wordt uitgevoerd.

Om RFA-JobEdit te kunnen gebruiken moeten RFA-Pallet software en de bijbehorende tablet-pc aanwezig zijn.

Download

Folder RFA RobotLoaders

Overzichtsbrochure van door RFA geleverde Kawasaki RobotLoaders

Download (1.06M)

Prijslijst RFA RobotLoaders

Prijslijst van Kawasaki robots die door RFA als RobotLoaders zijn geïntegreerd

Download (855.72k)

Handleiding RFA-Pallet

Instructie handleiding, quick guide, voor RFA-Pallet software systeem voor Robotloaders

Download (919.39k)