Kawasaki Robotics CL108N Cobot
search
  • Kawasaki Robotics CL108N Cobot
  • CL108N Kawasaki Cobot
  • IP66 Kawasaki Robotics Cobot CL110N
  • CL108N flens pols
  • Robotvoet Kawasaki Robotics Cobot CL108N
  • Teach Pendant Cobot
  • Teach Pendant Cobot

CL108N Kawasaki Cobot

KAWASAKI COBOT

Een lichtgewicht cobot ontwerp gecombineerd met industriële prestaties en een eenvoudige intuïtieve bediening.

Voor de prijzen van Kawasaki robots klik op registreren

Geen compromissen: De CL-serie van Kawasaki Cobots biedt het beste van twee werelden, met volledige prestaties en snelheid op industriële schaal in combinatie met maximale bescherming en alle voordelen van collaboratieve robotica. In combinatie met een intuïtieve gebruikersinterface maakt de CL-serie het automatiseren van productielijnen eenvoudiger dan ooit tevoren.

Flexibele line-up: Met een laadvermogen en reikwijdte van 3 kg/590 mm, 5 kg/800 mm, 8 kg/1300 mm en 10 kg/1000 mm bieden de vier modellen van de CL-serie de perfecte oplossing voor elk scenario. Vrije montagerichtingen, extreem kleine afmetingen en IP66-classificatie zorgen voor extra flexibiliteit – voor alle modellen.

Gemaakt voor elke toepassing en omgeving: De CL-serie combineert een toonaangevende snelheid van 200°/s en een herhaalbaarheid van ± 0,02 mm voor alle modellen. Onze collaboratieve robotlijn is de perfecte keuze voor het automatiseren van eenvoudige en repetitieve taken, waardoor effectief kosten worden bespaard en de inkomsten worden gemaximaliseerd.

State-of-the-art technologie: De CL-serie is ontworpen en gebouwd in Duitsland en biedt uitstekende prestaties door middel van hoogwaardige componenten, zoals de geïntegreerde 24-bits encoders, die tot de hoogste resolutie op de markt behoren, en een extreem lichtgewicht en toch betrouwbare constructie.

Maximale veiligheid: Dankzij de gepatenteerde veiligheidsarchitectuur en vele functies voor veiligheidsposities, snelheid, koppel, zones, limieten en botsingsdetectie kunnen de cobots van de CL-serie naast menselijke werknemers werken.

Hoogste precisie: De CL-serie kan zelfs de meest uitdagende werkstukken veilig hanteren en objecten met consistente kracht assembleren, waardoor verspilling wordt geëlimineerd en kostbare botsingen worden voorkomen.

Goed beschermd: Dankzij het compacte en robuuste ontwerp en de IP66-classificatie kan de CL-serie worden gebruikt in allerlei ruwe omgevingen die mogelijk niet geschikt zijn voor andere collaboratieve robots. Net als bij de industriële robots van Kawasaki lopen alle data- en stroomkabels veilig door de robotarm. Bovendien kan vuil gemakkelijk worden afgewassen.

Volledige connectiviteit: De CL-serie omvat veelgebruikte interfaces zoals digitale I/O, veiligheids-I/O en Ethernet/IP. De TCP-connectorflens biedt digitale I/O-poorten (in/uit), analoge in-poorten en 24V 600 mA-voeding.

Prijslijsten van Kawasaki Cobots: De prijzen van Kawasaki cobots worden zichtbaar nadat u een account heeft aangemaakt, klik hiervoor op REGISTREREN

CL108N

Datasheet

Vrijheidsgraden
6
Reikwijdte horizontaal mm
1.300
Hanterings- capaciteit Kg
8
Herhalings- nauwkeurigheid ± mm
0.02
Gewicht Kg
48
In- en uitgangen in de robotarm
M12-12pin connector 3x ingang, 3x uitgang, 2x analoge ingang
Beschermings- klasse pols IP
66
Beschermings- klasse basis assen IP
66
Controller digitale I/O
8 GPIO
Controller data interface
USB 3.0, Modbus TCP, Ethernet IP, Safe I/Os
Controller afmetingen
Cobot Controller: lxbxh 536 x 470 x 243 mm, gewicht 25 kg
Controller voeding
Cobot Controller: 1 fase 100-240 VAC, 50/60 Hz, 1.5 kW
Controller veiligheids categorie
Cobot Controller: PLd Cat.3 / SIL3

Downloaden

Specificatieblad Cobots CL-Serie

Kawasaki_Cobots_Datasheet_EN_2023.pdf

Downloaden (812.2KB)