CP500L
search
  • CP500L
  • Werkbereik CP500L
  • Pols CP500L
  • Robotvoet CP500L
  • E03 besturing op transformator

CP500LEE03

De Kawasaki CP500LEE03 is een robuuste palletiseerrobot met een zeer hoge snelheid, een groot werkbereik en een hanteringscapaciteit van 500 kg.

De Kawasaki CP-Serie robots zijn specifiek voor het palletiseren ontworpen. Dankzij 2 krachtige servomotoren en 2 gekoelde reductieunits op as 1 zijn het de snelste robotpalletisers in hun klasse.

Voor de prijzen van Kawasaki robots klik op registreren

SPECICFIEKE PALLETISEERROBOT
De CP-Serie robots zijn door Kawasaki specifiek voor het palletiseren ontworpen. DE CP500LEE03 biedt de hoogste palletiseercapaciteit, het grootste werkbereik en de hoogste betrouwbaarheid in de robotindustrie. Kawasaki's snelle palletiseerrobots helpen bedrijven bij het verbeteren van de productiviteit, het reduceren van de kosten en het besparen van energy.

HOGE PRESTATIES
Doordat de eerste as (het draaien van de robot op de voet) van de CP-Serie robots aangedreven wordt door 2 krachtige servomotoren met 2 geforceerd gekoelde reductieunits, bieden deze robots de hoogste acceleratie. Dankzij deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat de CP-Serie robots de hoogste palletiseercapaciteit en de kortste cyclustijden hebben in hun klasse.

COMPACTE OPSTELLING MOGELIJK
De CP-Serie robots combineren een groot werkbereik met een klein benodigd vloeroppervlak, doordat er de robot geen contragewicht op de achterzijde heeft. Deze krachtige robot kan veilig ingebouwd worden in een beveiligde zone, die kleiner is dan het grote werkbereik van de robot, als de veiligheidsmonitor van Kawasaki Cubic-S wordt toegepast. Deze veiligheids-plc bewaakt de bewegingen van de robot, zodat een kleiner werkgebied van de robot kan worden ingesteld.

GROOT WERKBEREIK
De grote reikwijdte van de CP-Serie robots in verticale richting maakt dat deze robot zeer geschikt zijn voor het stapelen van hoge pallets, ook als de robot bij meerdere productielijnen over de pallets moet bewegen. Het zeer grote werkbereik in horizontale richting maakt het mogelijk om een groot aantal pallets rond de robot te plaatsen.

GROTE PAYLOAD
Door de hoge hanteringscapaciteit kunnen er robotgrijpers toegepast worden die meerdere producten tegelijk verplaatsen, zodat de robot met een hoge capaciteit palletiseert.

RUIMTE- EN ENERGIEBESPARING
De E03 controller van de CP-Serie robots heeft een grootte die slechts 25% is van de gangbare robotcontrollers (41% inclusief transformator). De E03 besturing genereert elektrische energie (in plaats van warmte) tijdens het afremmen van de robot, hierdoor wordt er bespaard op het energieverbruik en is de CO2 emissie kleiner dan bij conventionele robotbesturingen.

BEDIENINGSVRIENDELIJKE PALLETISEERSOFTWARE PATEDIT
PatEdit is door RFA speciaal voor Kawasaki robots ontwikkelde bedieningsvriendelijke palletiseersoftware. Met enkele muisklikken wordt de operator door intuïtieve menu's geleid om nieuwe stapelpatronen en de bijbehorende robotprogramma's te maken.

PRIJSLIJSTEN VAN KAWASAKI ROBOTS
De prijzen van Kawasaki robots worden zichtbaar nadat u een account heeft aangemaakt, klik hiervoor op registreren

CP500L

Datasheet

Vrijheidsgraden
4
Werkbereik diameter mm
6.510
Hanterings- capaciteit Kg
500
Herhalings- nauwkeurigheid ± mm
0.5
Gewicht Kg
1.650
In- en uitgangen in de robotarm
12 ingangen, 8 uitgangen in de robotpols
Besturing
E03
Controller digitale I/O
32 ingangen 32 uitgangen
Controller data interface
2x Ethernet 1x USB 1x RS232C
Controller afmetingen
E03: lxbxh 580x550x170 mm. gewicht 45 kg.
Controller voeding
E03: 3 fase 380-415 VAC ±10% 50/60 Hz Max 12 kVA
Controller veiligheids categorie
E03: Safety Circuit: Category 4, Performance Level: e (EN ISO13849-1: 2008)

Downloaden

Lineup

Overzicht van Kawasaki Robotics

Downloaden (1.7MB)

Kawasaki Robotpalletisers

Kawasaki Robotics palletiseerrobots payload 80-700 kg.

Downloaden (5.03MB)

Specificatieblad CP500LEE03

Technische specificaties robot en besturing

Downloaden (1.78MB)

dwg file Kawasaki CP500L

2D Autocad file van de Kawasaki CP500L robot in dwg formaat

Downloaden (5.28MB)

STEP file Kawasaki CP500L

3D STEP file van de Kawasaki CP500L robot

Downloaden (12.39MB)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in