BA006NFE01
search
  • BA006NFE01
  • Werkbereik BA006NFE01
  • E01 controller op transformator unit
  • Pols afmetingen BA006NFE01
  • Robotvoet BA006NFE01

BA006NFE01

Jarenlange ervaring met lasrobots bij de eigen productie heeft kawasaki in staat gesteld om de beste lasrobots in hun klasse te bouwen: de BA-serie.
Kawasaki geeft zichzelf overtroffen: de nieuwe BA-serie lasrobots verleggen de grenzen in de lasrobotindustrie wat betreft snelheid, stabiliteit, compacte constructie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Voor prijzen van robots klik op registreren

STAP IN DE TOEKOMST MET KAWASAKI'S NIEUWE BA-SERIE LASROBOTS
Kawasaki Robotics heeft zichzelf opnieuw uitgevonden met de introductie van de nieuwe BA-serie lasrobots die gebruiksgemak combineren met geoptimaliseerde lasprocessen.

GEBASEERD OP 40 JAAR ERVARING MET ROBOTLASSEN
Kawasaki gebruikt al jarenlang lasrobots bij de eigen productie van motorfietsen, scheepsbouw en zware constructies. Deze waardevolle ervaring heeft Kawasaki gebruikt om de excellente nieuwe BA-serie lasrobots te ontwikkelen.

HOGE SNELHEID, LICHTGEWICHT ROBOTARM MET EEN STIJVE CONSTRUCTIE, EEN GROOT WERKBEREIK EN EEN HOLLE POLS
Een zeer compacte, lichtgewicht constructie vormt de basis voor de hoge snelheden, de uitzonderlijke stabiliteit en het grote bereik. De BA-serie robots hebben een holle pols zodat het slangpakket door het polsgewricht van de robot geleid wordt.

GEAVANCEERDE ROBOTBESTURING VOOR LASROBOTS
Dankzij de krachtige robotbesturing zijn de BA-serie lasrobots uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende lasprocessen en bieden interface voor alle lasmachines, volgens de huidige en toekomstige stand van de techniek. Deze specifieke voor het lassen ontworpen robotbesturingen zijn gebaseerd op de befaamde E-controllers, die een zeer goede reputatie hebben, compacte afmetingen, een hoge betrouwbaarheid en zeer bedieningsvriendelijk zijn.

SNELLE DATAVERWERKING EN GEMAKKELIJKE TOEGANG TOT SNELLE DATA OPSLAG
Dankzij de ultra moderne processor worden de programma's worden zeer snel uitgevoerd en is de baanbesturing uiterst verfijnd en nauwkeurig. Er kunnen 80.000 programmastappen opgeslagen worden. Via de standaard USB poort en 2 standaard TCP-IP poorten kan data worden uitgewisseld via het Ethernet of een datadrager worden opgeslagen.

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE PROGRAMMERING
Duidelijke intuïtieve menu's en eenvoudig teachen zorgen ervoor dat het programmeren van de BA-serie lasrobots zeer eenvoudig is

EENVOUDIGE BEDIENING
Alle belangrijke functies zoals het inschakelen van de motoren en het starten van programma's kunnen vanaf de teach pendant bediend worden. het duidelijke kleuren touch screen van de teach pendant geeft alle informatie over de toestand van de robot en de parameters van het lasproces.

GEAVANCEERDE FUNCTIES ONDERSTEUNEN DE OPERATOR
De lasparameters worden opgeslagen in een database in de besturing en de geïntegreerde lasinterface zorgt voor een rechtstreekse verbinding tussen de lasmachine en de robot. Extra functies zoals de lasstartprocedure en de herstartroutine vergemakkelijken de taken van de operator. De herstartroutine leidt de robot terug naar de positie waar het lasproces was onderbroken, inclusief een overlap met de reeds uitgevoerde las.

COMPACT, UITBREIDBAAR EN GEBRUIKSVRIENDELIJK
Er kunnen externe assen geïntegreerd worden in de robotbesturing. Alle bekende bus systemen zoals Profibus, Interbus en Profinet worden ondersteund. De geïntegreerde soft-plc kan geprogrammeerd en bediend worden via de teach pendant en ook via een (tablet)-pc. Het is mogelijk om projectgebonden bedieninterfaces te programmeren met Kawasaki's krachtige AS softwarefuncties, ook randapparatuur kan hiermee geprogrammeerd worden.

ONDERHOUD
Dankzij de modulaire configuratie van Kawasaki's robotbesturing kan het onderhoud gemakkelijk en snel uitgevoerd worden. De geïntegreerde service- en diagnose-software zorgen voor tijdige waarschuwingen, dit komt de veiligheid ten goede. Software voor diagnose via Ethernet is beschikbaar.

PRIJSLIJSTEN VAN KAWASAKI ROBOTS
De prijzen van Kawasaki robots worden zichtbaar nadat u een account heeft aangemaakt, klik hiervoor op registreren

BA006N

Datasheet

Vrijheidsgraden
6
Reikwijdte horizontaal mm
1.445
Hanterings- capaciteit Kg
6
Herhalings- nauwkeurigheid ± mm
0.04
Besturing
E01
Controller digitale I/O
32 ingangen 32 uitgangen
Controller data interface
2x Ethernet 1x USB 1x RS232C
Controller afmetingen
E01: lxbxh 580x550x170 mm. gewicht 40 kg.
Controller voeding
E01: 3 fase 380-415 VAC ±10% 50/60 Hz

Downloaden

Lineup

Overzicht van Kawasaki Robotics

Downloaden (1.7MB)

Kawasaki Robotics lasrobots

Kawasaki Robotics booglasrobots

Downloaden (2.69MB)

Specificatieblad BA006NFE01

Technische specificaties Kawasaki robot BA006NFE01

Downloaden (1.25MB)

DXF file Kawasaki BA006N

2D DXF file van de Kawasaki BA006N robot

Downloaden (1.21MB)

STEP file Kawasaki BA006N

3D STEP file van de Kawasaki BA006N robot

Downloaden (4.41MB)

Overzicht K-Positioners

Overzicht van leverbare K-Positioners voor Kawasaki lasrobots

Downloaden (554.31KB)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in