KF193FE45

KF193

New product

FLEXIBELE SPUITROBOTS MET KRACHTIGE BESTURING
De explosieveilige K-serie spuitrobots van Kawasaki combineren hoge operationele prestaties met flexibele en krachtige programmeermogelijkheden. Kawasaki biedt een optimale oplossing voor iedere toepassing van spuitrobots, zowel voor stand-alone spuitrobots als complete laklijnen.

Voor de prijzen van Kawasaki robots klik op registreren

More details

Data sheet

Vrijheidsgraden 6
Reikwijdte horizontaal mm 1.973
Hanteringscapaciteit Kg 12
Herhalingsnauwkerigheid ± mm 0.5
Gewicht Kg 720
Besturing E45
Beschermingsklasse pols IP Combination of pressurized type and intrinsically safety type (Expib II BT4/Exib II BT4)
Beschermingsklasse basis assen IP Combination of pressurized type and intrinsically safety type (Expib II BT4/Exib II BT4)
Controller digitale I/O 32 ingangen 32 uitgangen
Controller data interface 2x Ethernet 1x USB 1x RS232C

More info

HOLLE POLS
De K-serie spuitrobots met een holle pols kunnen worden uitgerust met interne slangen, zodat overspray niet op loshangende slangen terechtkomt, zodat vervuiling van de laklaag voorkomen wordt. De binnendiameter van de holle as is 70 mm.

EENVOUDIGE INTEGRATIE
Kawasaki Robotics biedt ook een bedieningspaneel aan om de interface te vergemakkelijken met randapparatuur zoals een langsverplaatsing voor de robot, verplaatsingsunits voor de werkstukken, draaiunits en andere manipulatoren. Het bedieningspaneel heeft een intuïtieve grafische interface waarmee de operator alle componenten kan bedienen van de spuitrobotinstallatie, inclusief alle randapparatuur.

FLEXIBELE PROGRAMMERING
K-serie robots kunnen op 2 manieren geprogrammeerd worden: via de teach-pendant van de robot met Block Step of met behulp van een pc of tablet-pc met Kawasaki's krachtige AS programmeertaal. Block Step is zeer eenvoudig in het gebruik en maakt gebruik van zelflerende baanprogrammering. Kawasaki's AS programmeertaal is veruit de krachtigste programmeertaal voor industriële robots en wordt door robotprogrammeurs steevast als de prettigste robotprogrammeertaal beoordeeld.

SERVOGESTUURDE RANDAPPARATUUR VOOR HET SPUITEN
Kawasaki heeft explosieveilige servogestuurde apparatuur voor het manipuleren van de werkstukken bij spuitrobots ontwikkeld. Deze manipulatoren worden door servomotoren aangedreven, die geïntegreerd zijn in de robotbesturing. Kawasaki's manipulatoren voor spuitrobots zijn explosieveilig doordat deze zijn uitgerust met overdruk en zijn speciaal ontwikkeld om bij spuitrobotinstallaties te worden ingezet.

PRIJSLIJSTEN VAN KAWASAKI ROBOTS
De prijzen van Kawasaki robots worden zichtbaar nadat u een account heeft aangemaakt, klik hiervoor op registreren

Download

Lineup

Overzicht van Kawasaki Robotics

Download (1.7M)

Kawasaki Robotics spuitrobots

Kawasaki Robotics K serie spuitrobots

Download (9.04M)

Specificatieblad KF193FE45

Technische specificaties Kawasaki robot KF193 en besturing FE45

Download (225.73k)