MC004VHF60 servo EOT

MC004VHF60

New product

PHARMA EN CLEAN ROOM
De nieuwe ultra snelle MC004VH robot is speciaal ontwikkeld voor de medische en farmaceutische industrie en voldoet aan de aldaar gelden eisen voor wat betreft nauwkeurigheid, consistentie en hygiëne. Deze robot is ideaal voor een groot aantal toepassingen in de farmaceutische industrie.

Voor de prijzen van Kawasaki robots klik op registreren

More details

Maak een account aan om prijzen weer te geven
Maak een account aan om prijzen weer te geven

Data sheet

Vrijheidsgraden 6
Reikwijdte horizontaal mm 506
Werkbereik diameter mm 1.012
Hanteringscapaciteit Kg 4
Herhalingsnauwkerigheid ± mm 0.05
Gewicht Kg 25
Maximale snelheid mm/s 5.000
In- en uitgangen in de robotarm 8
Besturing F60
Beschermingsklasse pols IP 67
Beschermingsklasse basis assen IP 65
Controller digitale I/O 16 ingangen 16 uitgangen
Controller data interface 3x USB2.0 2x Ethernet 2x RS232C
Controller afmetingen F60: lxbxh 320x300x120 mm. gewicht 8 kg.
Controller voeding F60: 1 fase 200-230 ±10% VAC 50/60 Hz. Max. 2.0 kVA
Controller veiligheids categorie F60: Safety Circuit: Category 4, Performance Level: e (EN ISO13849-1: 2008)

More info

MEDISCHE & FARMACEUTISCHE ROBOT
De MC004VH schone robot helpt menselijke fouten, besmettingsrisico's en blootstelling aan krachtige farmaceutische ingrediënten, zoals geneesmiddelen tegen kanker, te voorkomen. De robot voldoet aan de specificaties van de verwerkingsapparatuur in de gezondheidszorg voor wat betreft nauwkeurigheid, consistentie en reinheid, waardoor hij ideaal is voor montage, dosering, inspectie en materiaalbehandelingstoepassingen.

MENSELIJKE ARM
Bijna menselijke gewrichtsconfiguraties bieden minimale dode ruimte en maken het mogelijk dat de robot beweegt en werkt in krappe ruimten.

SANITAIRE FUNCTIES
Gestroomlijnd ontwerp met een glad oppervlak, hoogwaardige afdichtingen en een chemisch bestendige afwerking met epoxyverf om het decontaminatie proces te vergemakkelijken.

HOLLE POLS
Kabels en luchtleidingen door de arm en de pols elimineren kabelinterferentie. (De ingebouwde kabelspecificatie moet afzonderlijk worden gedefinieerd.)

CLEANROOM-CLASSIFICATIE
Voldoet aan ISO Klasse 5 (Klasse 100 van US FED STD 209E) cleanroom-norm.

COMPACT LICHAAM
Het korte en compacte armontwerp is ideaal voor kleine of kleine ruimtes.

MC004V ROBOTARM VOOR STERILISATIE DOOR VHP (VERDAMPTE WATERSTOFPEROXIDE)
De robotarm heeft een speciale oppervlaktebehandeling en maakt gebruik van een speciaal afdichtingsmateriaal om sterilisatie door VHP op te vangen.

EENVOUDIG ONDERHOUD
De encoderbatterij die apart van de robotarm is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om de batterij buiten de isolator te vervangen, waardoor het onderhoud beter is.

ULTRA HOGE SNELHEDEN
De lichtgewicht robotarm en de krachtige hoogtoerige motoren leveren de grootste acceleratie en de hoogste snelheid van alle robots. De acceleratie wordt automatisch aangepast aan het te hanteren gewicht en de stand van de robotarm zodat de prestaties optimaal zijn en de cyclustijden het kortst zijn.

GROOT WERKBEREIK
Niet alleen is Het werkbereik van de MC004N robot is relatief groot, en ook het draaigebied van alle assen is meer dan bij vergelijkbare robots. Het vergrote draaigebied levert een groter bruikbaar werkgebied, minder dode ruimte en een grotere flexibiliteit.

HOGE BESCHERMINGSKLASSE
De RMC004N robot heeft dubbele afdichtingen bij alle assen en de elektrische verbindingen zijn waterbestending. Hierdoor heeft de robotpols beschermingsklasse IP67 en de overige assen zijn IP65. Voor toepassingen waarbij de robotarm afgespoten moet worden, is de hele robotarm in een uitvoering met beschermingsklasse IP67 leverbaar.

HOGE MOMENTEN
De krachtige servomotoren zorgen samen met de stijve armconstructie voor hoge toelaatbare momenten aan de pols en hoge hanteringscapaciteiten.

GEÏNTGREERDE FUNCTIES
In de robotarm zijn standaard pneumatische leidingen, ventielen en bedrading voor sensoren ingebouwd. Om gemakkelijk extra kabels, luchtleidingen en apparatuur te monteren zijn er draadgaten en bevestigingspunten aan de robotarm voorbereid.

RUIMTEBESPARING
De slanke arm en de kleine robotvoet nemen weinig ruimte in beslag, hierdoor kan de robotcel compact gebouwd worden. Met de smalle robotpols kan de R-Serie robot ook ingezet worden in kleine ruimtes.

FLEXIBELE PROGRAMMERING
De MC004N robot kan op 2 manieren geprogrammeerd worden: via de teach-pendant van de robot met Block Step of met behulp van een pc of tablet-pc met Kawasaki's krachtige AS programmeertaal. Block Step is zeer eenvoudig in het gebruik en maakt gebruik van zelflerende baanprogrammering. Kawasaki's AS programmeertaal is veruit de krachtigste programmeertaal voor industriële robots en wordt door robotprogrammeurs steevast als de prettigste robotprogrammeertaal beoordeeld.

PRIJSLIJSTEN VAN KAWASAKI ROBOTS
De prijzen van Kawasaki robots worden zichtbaar nadat u een account heeft aangemaakt, klik hiervoor op registreren

Download

Lineup

Overzicht van Kawasaki Robotics

Download (1.7M)

Kawasaki Robotics Medical-Series

Kawasaki robots voor farmaceutische en medische toepassingen

Download (1.17M)

DXF File Kawasaki MC004V

2D DXF File van de Kawasaki MC004V robot

Download (1.35M)

STEP file Kawasaki MC004V

3D STEP file van de Kawasaki MC004V robot

Download (740.07k)

Spec MC004VHF60 servo EOT

Technische specificaties robot en besturing

Download (4.41M)