Kawasaki K-Roset off line software
search
  • Kawasaki K-Roset off line software
  • Kawasaki K-Roset 3D simulatie
  • Kawasaki K-Roset teach pendant
  • Kawasaki K-Roset 3D simulatie

K-ROSET off line software tool

K-ROSET OFFLINE PROGRAMMEER SOFTWARE
Kawasaki heeft K-ROSET software ontwikkeld voor het offline programmeren  en 3D simuleren van systemen met Kawasaki robots.

K-ROSET OFFLINE PROGRAMMEERSOFTWARE
Kawasaki heeft K-ROSET software ontwikkeld voor het offline programmeren van Kawasaki robots. Met K-ROSET kunt u uw computer gebruiken om robotprogramma's te ontwikkelen en te testen. De teach pendant van de robot wordt getoond op het beeldscherm en de functies kunnen worden gebruikt.

3D SIMULATIE VAN COMPLETE ROBOTCELLEN
Met K-ROSET kunnen robotsystemen op de computer in 3D worden gesimuleerd, inclusief randapparatuur zoals grijpers, werkstukken, draaibanken, freesmachines, verpakkingen, rollenbanen enz. De 3D modellen van de grijpers en de randapparatuur kunnen als STEP-files worden geïmporteerd. Het werkbereik van de diverse robotmodellen kan getest worden en er kunnen nauwkeurige inschattingen van cyclustijden gemaakt worden.

UITGEBREIDE FUNCTIES
K-ROSET bevat verschillende nuttige functies om de effectiviteit van de 3D simulatie te optimaliseren, zoals collision detection, cyclustijd analyse, optimalisering van de robotpositie. Met de collison detection functie kan worden gecontroleerd of de robot tijdens het uitvoeren van het programma in aanvaring komt met objecten in de omgeving. Terwijl de virtuele robotbesturing de simulatie verwerkt, wordt de de cyclustijd van de robot nauwkeurig berekend. Nadat de simulatie voltooid is, kan er een video van de robotbewegingen gemaakt worden, die gebruikt kan worden voor presentaties voor engineering of verkoopdoeleinden.

GRATIS DEMO VERSIE K-ROSET
ER is een gratis demoversie beschikbaar van K-ROSET, deze kunt u downloaden via de onderstaande links::

- via WeTransfer: DOWNLOAD DEMOVERSIE K-ROSET

-via Google Drive:DOWNLOAD DEMOVERSIE K-ROSET

K-ROSET

Downloaden

K-ROSET offline software

Kawasaki heeft K-ROSET software ontwikkeld voor het offline programmeren en 3D simuleren van Kawasaki robots.

Downloaden (2.32MB)