Stoffilters There are 7 products.

Showing 1 - 7 of 7 items
  • Als de Kawasaki robotbesturing types E01, E02 en E03 in stoffige omgevingen worden geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing en de transformator. Let op: Deze filters functioneren alleen voor droog stof en zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

  • Als de Kawasaki robotbesturing types E91 in stoffige omgevingen wordt geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing. Let op: Deze filters functioneren alleen voor droog stof en zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

  • Als de Kawasaki robotbesturing types E71 in stoffige omgevingen wordt geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing. Let op: Deze filters functioneren alleen voor droog stof en zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

  • Als de Kawasaki robotbesturing types F60 in stoffige omgevingen wordt geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing. Let op: Deze filters functioneren alleen voor droog stof en zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

  • Als de Kawasaki robotbesturing types E40, E41, E42 en E43 in stoffige omgevingen worden geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing en de transformator. Let op: Deze filters functioneren alleen voor droog stof en zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

  • Als de Kawasaki robotbesturing types E01, E02 en E03 in stoffige omgevingen worden geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing en de transformator. Dit is een set met 5x2 vervangende filters die passen in de basis set van het filter voor de E01, E02, E03 controller. De filters zijn niet geschikt...

  • Als de Kawasaki robotbesturing type E91 in een stoffige omgeving wordt geplaatst, is het aanbevolen om stoffilters te monteren op de ingangen voor koellucht van de besturing. Dit is een set met 5 vervangende filters die passen in de basis set van het filter voor de E91 controller. De filters zijn niet geschikt om met olienevel vervuilde lucht te filteren.

Showing 1 - 7 of 7 items